U bent op zoek naar gedreven en volledig gecertificeerde klimmers?

In 5 concrete stappen selecteren, trainen en begeleiden we talent naar uw werkvloer.

We stellen samen het profiel op van uw ideale werknemer. De vereiste competenties en attitudes vertalen we in een opleiding. We brengen ook de  praktische elementen (woonplaats, mobiliteit,…) in kaart, zodat we precies weten wie we zoeken. Dan gaan we op zoek naar kandidaten. Dat doen we door minstens twee info-momenten in te richten.

Na een preselectie nodigen we de kandidaten uit voor een selectiedag. We beklimmen een torenkraan en testen op hoogtevrees en fysieke conditie. In een korte theorieles gaan we het leervermogen en het taalniveau na. Tot slot peilen we in een persoonlijk gesprek naar ervaring en motivatie.

U selecteert de kandidaten die de opleiding zullen beginnen.

We ontwikkelen de opleiding, in samenwerking met de VDAB, op maat van uw concrete noden. In de opleiding focussen we op:

  1. het ontwikkelen van de juiste attitudes
  2. het verwerven van competenties en certificaten (VCA, BA4, AVIL/AVIP, GOF4, etc.)
  3. het leren van de taal

Ontdek hier welke opleidingen we al realiseerden.

Na een intensieve opleiding van 3 à 6 maanden (afhankelijk van het aan te leren beroep), beëindigen de kandidaten de opleiding op uw werkvloer. Ze hebben op dat moment alle nodigde attesten op zak. U biedt ze de kans om hun vaardigheden on the job te demonstreren en verder te ontwikkelen. Zij tonen u heel graag hun enthousiasme en leergierigheid.

Als u en onze height potential een goede match zijn, dan stellen we u verschillende tewerkstellingsvormen voor, aangepast aan uw noden. U kan zo uw werknemer het vak verder aanleren. En als het even niet goed loopt, dan staan wij met raad en daad bij. Want duurzame tewerkstelling is ons gemeenschappelijk belang.

U bent op zoek naar gedreven en goed opgeleide werknemers? Neem dan contact op en zet ons aan het werk.

Bekijk hier de opleidingen die we al realiseerden. Maar net zo graag ontwikkelen we voor u een traject op maat.

Wij zijn super tevreden van de mannen die via Rising You in ons bedrijf stage liepen. We hebben ze allemaal een IBO-contract voorgesteld en vervolgens een contract onbepaalde duur.

Lotte Clijsters

HR Business Partner

Iris Anticorrosion

De opleiding in het nieuws

Resultaten 2014-2019:

  • geen drop-outs in de opleiding
  • 100% van de kandidaten slaagden
  • 97% is aan het werk