We are Rising You

Rising You helpt jongeren met een migratie-achtergrond aan werk. Middels een traject waarin de passie voor klimmen centraal staat, van vrijetijdsbesteding via opleiding naar werk op hoogte. Rising You biedt ondernemingen tegelijkertijd goed opgeleide en gedreven “height Potetials” aan voor interim-opdrachten, outsourcing of een vaste aanstelling.

We climb. We rise. We shine.

Climbing in Brussels

We climb.

Jongeren vanaf 12 jaar zijn welkom in onze sport- en klimclubs. We klimmen wekelijks in de zaal of op rotsen. In onze gastvrije clubs zijn álle jongeren welkom. Vluchtelingen, jongeren van overal. We bieden een degelijk sportief kader en ontwikkelen informeel employability skills: attitudes die onze klimmers straks meer kansen bieden op de arbeidsmarkt.

Rope Access Training

We rise.

We nodigen klimmers uit, die van hun hobby hun beroep willen maken, én die over de juiste houding beschikken, voor een professionele opleiding in rope access. In samenwerking met partners zoals gemeenten en bedrijven bieden we aanvullende opleidingen van schilder van masten tot technicus op windmolens. Maar altijd: op hoog niveau.

Rope Access Work

We shine.

U bent op zoek naar gedreven en goed opgeleide height potentials, voor tijdelijke opdrachten of vast dienstverband? Onze klimmers beschikken over alle nodige certificaten (GOF, VCA, IRATA…). Zo zijn ze meteen klaar om ingezet te worden. Als wij u mogen leren kennen, dan zorgen wij voor de perfecte match. Want wij kennen onze klimmers als geen ander.