Wie zijn ‘wij’?

Rising You begeleidt jonge talenten naar uitdagende jobs. De stichters en huidige bestuurders van de Stichting Rising You Nederland zijn:

 • Frank Brand bestuurder en directeur Rising You Nederland

  Frank Brand is al vele jaren als ondernemer werkzaam in bouw&techniek en heeft een palmares als gepassioneerd klimmer.

 • Frank Coenen Secretaris

  Frank Coenen, ondernemer en oprichter van InControl. Blikvanger op zijn C.V. is ondermeer Belwind, het eerste zeewindmolenpark voor de Belgische kust.

 • Benjamin Gérard penningmeester

  Benjamin Gérard is sociaal ondernemer, oprichter van NATURE (1996) en bezieler van het concept om de passie voor klimmen en speleologie te cultiveren richting opleiding en werk.

 • Guy Hendrickx
  Guy Hendrickx voorzitter

  Guy Hendricks is accountant, mediator en mentor voor ondernemers. Hij heeft een passie voor de verbinding tussen mens en organisatie, en ambitieus ondernemerschap.

 • Tuur Bilo
  Tuur Bilo Klimsport Talent Ontwikkelaar
 • Jaap van den Burg
  Jaap van den Burg Klimsport Talent Ontwikkelaar

Samen zijn we begaan met het lot van maatschappelijke kwetsbare jongeren, en van jonge vluchtelingen in het bijzonder. We zijn getroffen door hun vaak traumatische geschiedenis en kijken vol bewondering naar hun gedrevenheid en veerkracht om hun leven weer op te bouwen.

We vonden elkaar in een ondernemende, duurzame en integrale aanpak, die maatschappelijke meerwaarde biedt voor zowel de jongeren als de andere betrokken partijen.

Een warme, professionele  en persoonlijke klimclub, opleidingen van hoog niveau en een klantgerichte dienstverlening versterken onze maatschappelijke ambities.